Посвещение към Рейки Кундалини

Дистанционно обучение

Комбинирайки енергията на Рейки и Кундалини, които действат в синергия, това учение е мощен инструмент, който позволява достъп до изцеление на енергия и насърчава духовната еволюция на Посветения ...

рейки

Кундалини енергията, известна още като „Кундалини огън“, е универсалната енергия, която изпълва нашето Същество. Тази енергия се издига в Сушумна канала (Светлинен канал) от Коренната чакра (разположена в основата на гръбначния стълб) до Коронната чакра (разположена над главата).

При раждането този канал се отваря, така че имате достъп до този мощен източник на енергия. Житейските преживявания водят до свиване на този енергиен канал и блокиране на чакрите. Това може да доведе до редица физически прояви, като болки в гърба, храносмилателни проблеми, алергии и тежък спад на сексуалната енергия. Много емоционални проблеми също могат да се появят, водещи до състояние на тревожност, върнат гняв, депресия или желание за неживот.

Рейки Кундалини е ефективен начин за прочистване на чакрите, отваряне и укрепване на енергийните канали на тялото. Помага да се събуди нежно Кундалини.

Рейки Кундалини е била насочена през Възнесения Учител Кутхуми до Оле Габриелсен, Дания.

Чрез асоциацията на Рейки и Кундалини енергията, която работи в синергия, това учение е мощен инструмент, който позволява достъп до изцеление на енергия и насърчава духовната еволюция на Посветения.

Основният курс по Рейки Кундалини включва 3 нива и 3 посвещения
За да получите Рейки Кундалини, е необходимо да сте получили ниво I на Рейки Усуи

Дистанционно обучение на ниво 1: 60 €

С Инициирането на ниво 1 на Рейки Кундалини, блокажите, разположени във всички чакри, но главно в Коренната чакра, се облекчават. Каналът на светлината, от корона чакра до корен чакра, се почиства и подготвя, за да може Кундалини енергията да се събуди на ниво 2.

Сърдечната чакра се разширява и се освобождават енергийните канали от Ръчните чакри и до Коронната чакра, което позволява на Рейки енергията да тече по-добре.

С това посвещение ще можете да извършвате самолечението си и да правите лечения на други хора с енергията на Рейки Кундалини.

Също така ще бъдете научени да правите кармично прочистване и да работите върху ситуации.

Дистанционно обучение на ниво 2: 50 €

С това Посвещение енергията, получена на ниво 1, се засилва и се отваря Коренната чакра. Центърът Ajna (Трето око) също е разширен.

„Огънят“ на Кундалини се събужда и Светлинният канал бавно се отваря. ". Енергията на Кундалини достига чакрата на слънчевия сплит, подготвяйки посветения за ниво 3.

По време на този курс се предава специфична медитация, която увеличава силата на Пламъка на Кундалини, освобождавайки всички енергийни канали по пътя си. По този начин се събуждат всички енергийни системи и се извършва цялостно прочистване.

Дистанционно обучение на ниво 3: 50 евро

След посвещения на ниво III, гърлото, слънчевият сплит, сърдечната и коренната чакра ще бъдат укрепени и енергията ще бъде усилена. Свещеният огън на Кундалини ще бъде засилен, ще се издига по-силно нагоре и ще излиза далеч отвъд коронарната чакра. Така че ще се осъществи пълният възход на Кундалини.

Инициирането на Рейки Учителя Кундалини включва 7 други посвещения, предадени в същия ден:

  1. Рейки баланс
  2. Рейки Даймънд
  3. Кристална Рейки
  4. ДНК Рейки
  5. Рейки травма при раждане
  6. Поставете Рейки
  7. Рейки миналия живот

С Нивото на Учителя Рейки Кундалини ще можете да предадете на свой ред инициациите от Нива I до III.

Преференциална ставка за 3-те степени на Рейки Кундалини при започване на дистанция: 150 €

Reiki Kundalini Level 3 осигурява достъп до Reiki Gold

Дистанционно обучение на Advanced Master Level: 90 €

Ако желаете, вие също ще получите след Ниво III усъвършенстваното ниво на Рейки Магистър Кундалини, което включва 6 други инициации "Активатор", доставени с интервал от около 5 дни. Тези посвещения са мощни усилватели на енергия:

Активатори на Рейки Кундалини 1-2-3: тези посвещения подсилват получените по-рано: Нива I - II и III на Рейки Кундалини.

При всяко посвещение се увеличава и укрепва основният енергиен канал, всички чакри и каналите, разположени в ръцете.

След получаване на Reiki Kundalini 3 Activator, вашата сила да насочвате Reiki ще бъде увеличена с приблизително 100%. След това можете да преминете към следващото ниво: Рейки Кундалини Активатори 4-5-6: тези посвещения укрепват Нива I - II и III на Рейки Кундалини + Рейки Кундалини Активатори 1 - 2 - 3

При всяко посвещение основният енергиен канал, всички чакри и каналите, разположени в ръцете, се увеличават и укрепват в сравнение с трите предишни посвещения.

След получаване на Reiki Kundalini 6 Activator, вашата сила за насочване на Reiki ще бъде увеличена с приблизително 400%.

С Advanced Reiki Kundalini Master Level, вие ще можете да предадете на свой ред инициациите от ниво I до III и 6-те инициации „Активатор“.

Важно е да се разбере, че работата по хармонизиране на Съществото ще зависи основно от работата, която Посветеният ще извърши, след като е получил своите посвещения.

Всъщност енергийното активиране присъства по време на посвещения, но без лична работа по медитация и практика, плавността на Канала на Светлината ще бъде по-трудна за поддържане.

Преференциална ставка за 3-те степени на Рейки Кундалини и напреднала магистърска степен при иницииране от разстояние: 220 евро

Ход на отдалеченото посвещение

Посвещението е ритуал, език за комуникация между нашите планове и висшите планове. Тя позволява на духовната йерархия да разбира на по-високи духовни нива какво искаме и какво искаме.

Фините енергии не са подвластни на същите закони, които познаваме в света на проявлението. Например, те не познават разстоянията, както ние ги възприемаме. Поради това можем да влезем в контакт с всеки човек, навсякъде по земята, независимо къде се намира географски. Дори без да я познаваме лично, можем да се свържем с нея. Важното е да можете да го идентифицирате енергично със сигурност.

Божествените духовни нива ни предоставят цялата помощ, от която се нуждаем. Те извършват по-голямата част от работата по време на посвещението, но за да не са във физическия свят като нас, е необходимо човек да осъществи тази връзка между тези различни светове. Учителят е човекът, който отправя тази молба и който провежда ритуала. Учителят трябва да проведе посвещението със смирение, грижа, концентрация, осъзнаване и уважение. Учителят е там, за да усили енергията и да активира инициирания светлинен канал, за да може Рейки Кундалини Енергията да тече все по-свободно и интензивно.

Преди посвещението е възможно да се препрочете пасаж от ръководството, медитация.

Препоръчително е да легнете на леглото си, уверете се, че не ви безпокоят по време на работа изключете телефона, слушайте музика за релаксация, сложете тамян и запалете свещ. Просто бъдете готови да приветствате това отваряне пред майстора, което може да сте.

Понякога се случва човек да възприема енергични прояви преди времето на Посвещението, понякога дори вече през предходните дни. Съществата на светлината просто ни подготвят, бъдете уверени.

Изпратената енергия може да се прояви с интензивност за час, така че внимавайте да не се изправяте рязко, тъй като понякога ви се струва, че посвещението е приключило, когато нова вълна енергия идва отново. Понякога заспиваме, така че умът се успокоява и енергията работи на несъзнавано ниво.

Важното е да приемете това, което се случва в отварянето, без да ментализирате. Идеалното е просто да останете внимателни към дишането и възприятията на тялото си.

Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате въпроси.

След Посвещението Посветеният ще може да сподели с мен чувствата си или същия ден, или следващите дни.